Mila

Sebelum ni Mila dah macam2 buat bisnes. Tapi dengan SumoSauna lain macam sebab ada mentor. So sekejap je da letop.. yang penting buat je.

Mila nak buktikan dengan orang yang dekat luar sana . Walaupun kita suri rumah kita pun boleh berjaya. Kita boleh ada duit sendiri.

Boleh bagi mak ayah ibu mentua ayah mentua duit tiap2 bulan. Boleh bagi apa sahaja yang orang tua kita nak. Seronok tau bila kita dapat bahagia kan orang yang kita sayang.

Mila sangat komited dalam SumoSauna jadi Mila nak ajak siapa lagi yang kat luar sana untuk Mila bantu anda jana pendapatan dari income biasa biasa kepada luar biasa! Kita kena buktikan kita suri rumah berjaya!

Sumo Leader

Bermula dengan suka2, wujud aura ingin berjaya dengan SumoSauna.
Dengan daftar RM50 terus naik ejen bertambah semngat untuk majukan diri dan capai lebih.

Apatah lagi dengan reward yang sangat menarik menjadi perangsang untuk capai lebih.

Saya juga ingin membantu orang2 di bawah saya untuk naik sama2 dan capai impian masing2.
Saya nak mereka juga berjaya dan dapat bina team sendiri.
Adalah menjadi kepuasan bagi saya jika saya dapat bantu mereka dan melihat mereka berjaya.

Adira

Stop Wishing. Start Doing

Yes!! tak cuba tak tahu result. Dalam keadaan yang sangat struggle duit hanya cukup untuk hal emergency Dira beranikan diri beli 1 set SumoSauna . Hasil duit tabung Dira yang tak seberapa . Dira sangat tertarik dengan tawaran HQ buat sewa RM13 sehari. Murahnya!! Niat Dira sebenarnya nak ramai orang mampu merasai “Me” time at Home dgn harga yang sangat murah.Tak sangka niat Dira mula nya nk buat sewa bertukar Sale yang lain macam.

Suri rumah dapat income 4 angka .Dari 1 set SumoSauna ke 3 set SumoSauna. Yang sebelum ni beli barang dapur rasa tersekat sekat sekarang tak perlu tunggu hujung bulan.

Kita buat kita dapat! Usaha selagi mampu. Seiring Doa. Dira akan bantu wanita lain kita bangkit bersama.

Adira.

Mamalisha

USAHA, DOA & TAWAKAL..

Tiada jalan singkat untuk sesuatu kejayaan. SLOWLY BUT SURELY, dari dropship naik agent dan sekarang jadi LEADER SUMOSAUNA. Kita cuma perlu ‘TRUST THE PROCESS’. Alhamdulilah niat berhenti kerja jaga anak2 Allah gantikan dengan sesuatu yang lebih berharga. Duduk dalam circle positive ni banyak sangat yang mamalisha belajar. Kita jadi Suri Rumah yang bukan biasa biasa. Lebih berkeyakinan & percaya diri.

Kita nampak orang lain buat. Kita pasti boleh buat. Jatuh kita bangun balik. Selalu ingat ‘BIG WHY’ kita. Mamalisha nak bantu lebih ramai orang yang diluar sana supaya kita sama2 boleh naik dan berjaya dengan SUMOSAUNA. Apa pun yang penting kita kena usaha & konsisten apa yang kita lakukan, di iringi dengan Doa dan akhiri dengan tawakal.

Kakyong

Pelajar Nurse, tukar bidang menjadi suri rumah ? Mesti ramai yang perlekeh kan. ” Suri rumah, jerr. Mesti harap kan duit suami tu. Kesiann. ”

Silap Besar !!! Itu suri rumah yang tak pernah cari peluang untuk ubah hidup.

Dalam sumosauna ni, 1 per 1 impian Kakyong dah tercapai. Hanya buat bisnes dari rumah, dah boleh ada mini Office sendiri. Boleh ada income sendiri setiap bulan.

Sekarang ni tak harapkan dah duit suami. Sumosauna dah banyak membantu Suri rumah untuk jana pendapatan.

Kakyong nak bantu lebih ramai lagi wanita di luar sana. Rebut peluang ni, join team #kakyongsquads sekarang!

Kita buka mata orang di luar sana, yang suri rumah sekarang, bukan cikai² lagi. Kita buktikan, surirumah lebih maju kedepan, tanpa mengharapkan bantuan orang lain #kitanaiksamasama.

Salam sayang, Kakyong.
SumoLeader #kakyongsquads

Wawa Rose

“Untung sedikit, dan bersyukur”

Hendak berjaya, perlukan usaha, dan usaha selalu diiringi dengan kekangan serta halangan… Oleh itu, iringilah usaha dengan slogan “jangan putus asa”….kerana setiap benih yang ditanam hari ini diladang belum tentu esok jadi sawitnya…

Maka bersabar la dalam memenuhi setiap impian anda. Tiada jalan pintas untuk berjaya, tetapi ada cara untuk pintas kejayaan…

Dalam dunia kejayaan, Wawa merupakan suri rumah sepenuh masa, Perniagaan merupakan cabang profesyen yang saya minati, bermula dengan daya tarik dengan tag line sumosauna “MODAL CUMA SEKALI, INCOME UNLIMITED!”.
Pada asalnya ingin bersahaja, namun melihat dari sudut keuntungan, saya mencuba untuk melibatkan diri dalam dunia perniagaan dengan bermodalkan Sebiji sauna sahaja.

Alhamdulillah berkat kesabaran, sedikit sebanyak mampu membuat simpanan sendiri dengan angka 1k sebulan dengan bermodalkan satu nilai yg kecil.

Bagi Wawa, tajuk delema wanita “suri rumah tiada income, perlu bekerja sebagai penjaga kepada anak“.. Isu ini bukanlah penghalang untuk kita mencapai impian, untuk menjana pendapatan dan berbangga dengan pencapaian untuk menjadi seorang yang berkerjaya, dan rezeki itu yakin daripada-NYA, Wawa berpegang pada kata ” Don’t wait until you’ve reached your goal to be proud of yourself. Be proud every step you take towards reaching that goals “. Percaya sebelum berjaya!!

Pada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bersama SUMOSAUNA. Wawa mengalukan kedatangan anda untuk join Team #tomoDachi bersama Berusahalah untuk mencapai impian dan mnjadikan diri kita Suri rumah yang LUAR BIASA!!

SumoLeader,
Wawa Rose

Yasmin

“A BIG BUSINESS STARTS SMALL”

Yasmin dipertemukan dengan Sumosauna semasa masih bergelar student tanpa sebarang biasiswa & pendapatan. Namun atas minat yg mendalam dalam bidang bisnes & berpegang kepada peribahasa “bersakit sakit dahulu, bersenang senang kemudian”, Yasmin bukan sahaja dapat membayar yuran pengajian malah dapat berada pada tahap yg Yasmin impikan dalam Sumosauna. Bak kata org putih slowly but surely, dari hanya menjadi Sumo Squad naik ke Sumo Agent dan sekarang salah seorang Sumo Leader. Alhamdulillah impian jadi kenyataan!

To those yang masih mencari cari bisnes yang bertemakan “modal hanya sekali, income unlimited” you found what you’re looking for! Jom join #TeamSumoMillionaire! Yasmin akan cuba sehabis baik untuk bantu dan guide korang untuk mengubah taraf kewangan dan menjana income unlimited dengan hanya bermodalkan sebiji sumosauna serta semangat, usaha dan impian yang tinggi.

Sentiasa ingat, “yang secupak takkan jadi segantang & yang sehasta takkan jadi sedepa.” Kejayaan takkan datang bergolek because “a dream doesn’t become reality through magic, it takes sweat, determination and hard work.”

Lots of love,
Yasmin, 27 Tahun, Student – Leader Team Sumo Millionaire

Murni Jamil Khir

Terpikat dengan konsep “nikmat sewa sauna dirumah sendiri”, Uni beli SumoSauna & joined the team in 2018. MasyaAllah- the best decision I made.

Beberapa bulan sebagai agents – HQ pinang untuk jadi salah seorang daripada 9 leaders pertama. Berbunga hati, pertama kali beranikan diri terjebak dengan business & Uni dah mula NAMPAK HALA TUJU.

INCOME UNLIMITED? Uni dah pernah rasa income SumoSauna melebihi gaji hakiki. Dah mula pasang impian jadi surirumah bergelar jutawan. Dan Uni nak bantu lebih ramai wanita – bekerjaya, surirumah ataupun pelajar menambahbaik hidup & kocek. #KitaNaikSamaSama sampai kita capai #JutawanSumoSauna.

#TeamMillionairePiranha akan terus rebut peluang. Kita bantu lebih ramai. InshaAllah. So, jom join Uni?

Murni Jamil Khir

Nurhazwani Harun

“ANDA MAHU,KAMI BANTU!”

Pertama kali Mader Wani menceburi bidang perniagaaan bersama SUMOSAUNA. Tidak ada pengalaman berniaga mahupun pengetahuan. Mencari perniagaan yang menggunakan modal yang rendah sehinggalah dipertemukan dengan SUMOSAUNA.

Mader Wani bermula dari bawah, Squads kepada Angels seterusnya Agent. Alhamdulillah belum setahun bersama SUMOSAUNA, Mader Wani disunting menjadi LEADER SUMOSAUNA. Daripada ZERO kepada HERO.

YAKIN. RAJIN. USAHA. TAWAKAL.
Itu yang diterapkan dalam mengajak semua WANITA diluar sana terutamanya SURI RUMAH atau pun yang bekerja untuk menjana pendapatan melebihi 4 angka.

Ayuh semua ! Anda Mahu , Kami Bantu! Bersama #TeamWaniMillionaire, Kita Naik Sama Sama.

Nurhazwani Harun

Nurul Syamimi

Kepakaran saya dengan sumo sauna ini adalah untuk membantu mengubah 360′ dari segi peningkatan kewangan, emosi dan keyakinan diri. Saya membantu anda dari zero to hero!
.
“BETTER NOW THAN NEVER”

Saya sertai sebahagian dari #sumofamily adalah tindakan yang luar biasa. Menjana pendapatan empat angka, dapat REWARDS, dan semesti nya menjana INCOME UNLIMITED.

Dengan itu, saya yakin wanita di luar sana terutamanya suri rumah seperti saya yang ingin pendapatan luar biasa juga. Dengan BIG WHY anda membawa diri anda untuk JOIN sumo sauna dan buktikan kita boleh lebih berjaya dan maju ke hadapan.

Jom sertai #teammimiesumorich dan saya bimbing awak untuk kita naik sama-sama!

Nurul Syamimi