“Untung sedikit, dan bersyukur”

Hendak berjaya, perlukan usaha, dan usaha selalu diiringi dengan kekangan serta halangan… Oleh itu, iringilah usaha dengan slogan “jangan putus asa”….kerana setiap benih yang ditanam hari ini diladang belum tentu esok jadi sawitnya…

Maka bersabar la dalam memenuhi setiap impian anda. Tiada jalan pintas untuk berjaya, tetapi ada cara untuk pintas kejayaan…

Dalam dunia kejayaan, Wawa merupakan suri rumah sepenuh masa, Perniagaan merupakan cabang profesyen yang saya minati, bermula dengan daya tarik dengan tag line sumosauna “MODAL CUMA SEKALI, INCOME UNLIMITED!”.
Pada asalnya ingin bersahaja, namun melihat dari sudut keuntungan, saya mencuba untuk melibatkan diri dalam dunia perniagaan dengan bermodalkan Sebiji sauna sahaja.

Alhamdulillah berkat kesabaran, sedikit sebanyak mampu membuat simpanan sendiri dengan angka 1k sebulan dengan bermodalkan satu nilai yg kecil.

Bagi Wawa, tajuk delema wanita “suri rumah tiada income, perlu bekerja sebagai penjaga kepada anak“.. Isu ini bukanlah penghalang untuk kita mencapai impian, untuk menjana pendapatan dan berbangga dengan pencapaian untuk menjadi seorang yang berkerjaya, dan rezeki itu yakin daripada-NYA, Wawa berpegang pada kata ” Don’t wait until you’ve reached your goal to be proud of yourself. Be proud every step you take towards reaching that goals “. Percaya sebelum berjaya!!

Pada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bersama SUMOSAUNA. Wawa mengalukan kedatangan anda untuk join Team #tomoDachi bersama Berusahalah untuk mencapai impian dan mnjadikan diri kita Suri rumah yang LUAR BIASA!!

SumoLeader,
Wawa Rose