Gaji sebagai seorang Eksekutif Internal Audit bukanlah tak cukup. Tapi ika nak lebih lagi sbb ika ada keinginan yang sgt tinggi untuk capai impian.

Mula mula join cuma nak tambah pendapatan tapi apa yang ika dapat sepanjang join sumosauna ni adalah satu pengalaman yang sangat ‘Amazing’.

Dengan hasil sumosauna ika dapat belikan mak abah ika noxxa, vacuum philips, smart watch, bagi duit belanja kat mak abah setiap bulan dan banyak lagi. Sekarang ika rasa ika dah tak perlu risau pasal duit tak cukup. Alhamdulillah.

Ika dulu takut, zero dalam bisnes, tapi berkat tunjuk ajar, usaha dan komitmen ika boleh pergi sejauh ini. Paling best sekali, income ika dah capai 5 angka dengan bisnes sumosauna ni.

Alhamdulillah ika ada almost 100 orang agent bawah jagaan ika. ika ajar daripada zero to hero. Anda nak jadi team ika, tagline #kitanaiksamasama sentiasa ika pegang.

Ika Atira, Eksekutif Audit Dalam (soon to be suri rumah), 27 tahun
#teammillionfighter