How to be Sumo Family

Wawa Rose

Setia Alam

Hendak berjaya, perlukan usaha, dan usaha selalu diiringi dengan kekangan serta halangan… Oleh itu, iringilah usaha dengan slogan … read more

Nurulhuda bt. Harjoh

Ipoh/Batu Gajah/Simpang Pulai/Seri Iskandar

“SUCCESS IS NOT ABOUT THE MONEY, THE FAME OR A BIG HOUSE, IT’S ABOUT BECOMING THE BEST VERSION OF YOURSELF” … read more

Hana Dzahins

Bandar Tasik Puteri/Klang Valley

Hana bermula dari dropship, surirumah yang tidak ada modal tidak ada pendapatan, berjaya dapat pendapatan bulan pertama … read more

Noraini Muhtar

Lahad Datu

Ainie sama je macam org lain. Nak capai banyak impian. Alhamdulillah setelah hampir 2 tahun join sumosauna banyak reward yang … read more

Rosyibah Saadan

Kota Tinggi/Johor Bahru

Terkesan dengan ‘Modal sekali..Income UNLiMITED’ membuatkan saya rasa terpanggil untuk menambah pendapatan sampingan. … read more

NURUL SYAMIMI BINTI RUDZUAN AZMI

KUALA LUMPUR

Kepakaran saya dengan sumo sauna ini adalah untuk membantu mengubah 360′ dari segi peningkatan kewangan, emosi dan … read more

Siti Zainab Binti Romli

Shah Alam/Subang Jaya/Klang

Hmmm..Sumosauna? Nab suka dan tertarik sbb modal sekali income unlimited. Sape tak nak kan? Nab seorang suri rumah … read more

Yasmin Shazeah Mohd Razif

Bandar Baru Bangi/Kajang

Yasmin dipertemukan dengan Sumosauna semasa masih bergelar student tanpa sebarang biasiswa & pendapatan. Namun atas minat … read more

Murni Jamil Khir

Tawau

Terpikat dengan konsep “nikmat sewa sauna dirumah sendiri”, Uni beli SumoSauna & joined the team in 2018. MasyaAllah … read more

Nurhazwani Harun

Shah Alam/Klang Valley

Pertama kali Mader Wani menceburi bidang perniagaaan bersama SUMOSAUNA. Tidak ada pengalaman berniaga mahupun … read more

Sharina Binti Abu Talib @Mokhtar

Johor Bahru/Pontian/Pasir Gudang

‘Duit kocek, saving?’ Saya bukan seorang surirumah. Tetapi berangan nak jadi surirumah sepenuh masa satu hari nanti. … read more

Noor Ika Atira Binti Kamaruddin

Bandar Penawar/Kota Tinggi

Gaji sebagai seorang Eksekutif Internal Audit bukanlah tak cukup. Tapi ika nak lebih lagi sbb ika ada keinginan yang sgt tinggi … read more

Siti Adawiyah binti Hamzah

Sungai Buloh/Damansara/Subang

Tak pernah terpikiaq akan join secara full time dan jana income setiap bulan buat business online. Tapi dengan sumosauna, … read more

Nur Liyana binti Abd Rahman

Johor Bahru/Batu Pahat

Bertemu jodoh dengan SUMOSAUNA masa awal SUMOSAUNA ditubuhkan, Disember 2018. Tertarik dengan motto ‘Modal sekali … read more

Sumo Resellers